Σπιτική μάσκα μαλλιών για εντατική ενυδάτωση

Σπιτική μάσκα μαλλιών για εντατική ενυδάτωση
Σπιτική μάσκα μαλλιών για εντατική ενυδάτωση

Μπορείς να ενυδατώσεις τα μαλλιά σου κι ας έχει τελειώσει η ενυδατική σου μάσκα

Μήπως τα μαλλιά σου είναι ατίθασα, αφυδατωμένα και θαμπά; Πιστεύεις ότι χρειάζεσαι άμεσα εντατική ενυδάτωση μαλλιών, αλλά η ενυδατική μάσκα μαλλιών σου τελείωσε;

Προτού πανικοβληθείς, θυμήσου ότι πολλά μυστικά ομορφιάς κρύβονται εκεί που δεν το περιμένεις! Μία σπιτική ενυδατική μάσκα μαλλιών για εντατική θα χαρίσει απόλυτη ενυδάτωση στα ταλαιπωρημένα μαλλιά σου. Στην κουζίνα σου έχεις ο,τι χρειάζεται για να τα ενυδατώσεις αποτελεσματικά και να εντυπωσιάσεις για ακόμη μία φορά.

Θα χρειαστείς:

1 Αυγό

Οι πρωτεΐνες που περιέχονται στα αυγά είναι ιδανικές για να ενισχύσουν και να βοηθήσουν τα μαλλιά σου να μακρύνουν πιο γρήγορα.

1 Μπανάνα

Η μπανάνα είναι πλούσια σε βιταμίνες A,B,C και D. Ενυδατώνει και θρέφει την τρίχα σε βάθος.

1 Ώριμο Αβοκάντο

Το αβοκάντο περιέχει πρωτεΐνες, βιταμίνη Ε, βιταμίνη Β και Ω3 λιπαρά οξέα. Ενυδατώνει, θρέφει και αναδομεί τα μαλλιά από την ρίζα έως τις άκρες.

Λίγο Ελαιόλαδο

Το ελαιόλαδο προσφέρει εντατική ενυδάτωση και μαλακώνει τα άγρια και ατίθασα μαλλιά.

Σε ένα μπλέντερ ανέμειξε καλά τα υλικά, ώστε να γίνουν ένα και απλωσε το μείγμα στα μαλλιά σου από την ρίζα έως τις άκρες.

15 λεπτά είναι αρκετά για να επαναφέρουν την λάμψη στα μαλλιά σου. Ξέπλυνε με χλιαρό νερό και συνέχισε κανονικά το μπάνιο σου με το σαμπουάν και το conditioner σου.

Extra Tip: Για μεγαλύτερα αποτελέσματα τύλιξε τα μαλλιά σου με μία πετσέτα ή με διάφανη μεμβράνη όσο περιμένεις την ενυδατική μάσκα μαλλιών σου να δράσει. Η θερμότητα που αναπτύσσεται είναι σύμμαχός σου!

Summary
Article Name
Σπιτική μάσκα μαλλιών για εντατική ενυδάτωση
Description
Προτού πανικοβληθείς, θυμήσου ότι πολλά μυστικά ομορφιάς κρύβονται εκεί που δεν το περιμένεις! Μία σπιτική ενυδατική μάσκα μαλλιών για εντατική θα χαρίσει απόλυτη ενυδάτωση στα ταλαιπωρημένα μαλλιά σου. Στην κουζίνα σου έχεις ο,τι χρειάζεται για να τα ενυδατώσεις αποτελεσματικά και να εντυπωσιάσεις για ακόμη μία φορά.