3 ενυδατικές για το ευαίσθητο δέρμα

Ενυδατικές Για Το Ευαίσθητο Δέρμα
Ενυδατικές Για Το Ευαίσθητο Δέρμα

Η ευαίσθητη επιδερμίδα έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά κι αποτελεί έναν ιδιαίτερο τύπο δέρματος. Πρόκειται για έναν τύπο επιδερμίδας που είναι εκ φύσεως ευάλωτος σε εξωτερικές επιδράσεις, με αποτέλεσμα να εμφανίζει υπερβολικές αντιδράσεις. Για πολλές γυναίκες μάλιστα, αποτελεί “μπελά”, καθώς το δέρμα τους παρουσιάζει ελαττωμένη αντοχή στη μακρόχρονη χρήση δερμοκαλλυντικών, παρουσιάζοντας συμπτώματα όπως είναι η ερυθρότητα.

Ενυδάτωση και φροντίδα για το ευαίσθητο δέρμα; 

Όπως  και να έχει η ενυδάτωση του προσώπου δε θα πρέπει να αποφεύγεται ούτε σε ευαίσθητα δέρματα  καθώς όπως πολλές φορές έχουμε πει, είναι σημαντική για να βοηθήσουμε την επιδερμίδα να πάρει πίσω το κολλαγόνο της, για να μπορεί να διατηρεί μία πιο υγιές και λαμπερή όψη. 

Άτομα με ευαίσθητο δέρμα, χρειάζονται εξειδικευμένη φροντίδα με ειδικευμένα προϊόντα για το ευαίσθητο δέρμα. Αυτό έκανε και η La Roche Posay, δημιουργώντας εξατομικευμένα προϊόντα που σέβονται το ευαίσθητο δέρμα.Αναγνωρίζοντας την δυσκολία της φροντίδας για το ευαίσθητο δέρμα και γνωρίζοντας τις ψυχολογικές επιπτώσεις αυτής, μέσω επιστημονικής κλίμακας έχει φροντίσει να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τέτοιων ατόμων.

Ας δούμε λοιπόν: Ποιες είναι αυτές οι ενυδατικές;  

La Roche Posay Toleriane Sensitive 

Μια κρέμα που φροντίζει για την καθημερινή ενυδάτωση της επιδερμίδας και όχι μόνο, αφού ανακουφίζει άμεσα από συμπτώματα ευαισθησίας, χάρη στα πρεβιοτικά που διαθέτει. Η σύνθεση της, είναι εμπλουτισμένη με το Ιαματικό νερό της La Roche Posay κι έτσι επαναφέρει την ισορροπία του μικροβιώματος για την πλήρη επανόρθωση των σημαδιών ευαισθησίας. Παράλληλα, καταφέρνει να παρέχει στην επιδερμίδα 48ωρη ενυδάτωση, χάρη στη γλυκερίνη που διαθέτει. 

Είναι κατάλληλη για το κανονικό έως μικτό και το ευαίσθητο δέρμα, ενώ είναι ασφαλής ακόμη και για το βρεφικό δέρμα. Η Toleriane sensitive, ενυδατώνει και ηρεμεί άμεσα την αίσθηση του καύσου ακόμα και στην ξηρή ή δυσανεκτική επιδερμίδα. Η απαλή της υφή είναι αυτή που επαναφέρει την άνεση πίσω στο δέρμα. 

Θετικά: Τηρούνται αυστηροί κανόνες σύνθεσης της κρέμας για την ελαχιστοποίηση του κινδύνου δυσανεξίας και είναι αλλεργικά ελεγμένη.

La Roche Posay Hydraphase 

Κρέμα φροντίδας για εντατική και 24ωρη ενυδάτωση της επιδερμίδας. Μια σύνθεση εμπλουτισμένη με υαλουρονικό οξύ, προσφέροντας έτσι τριπλή δράση: 

Εντατική ενυδάτωση, χάρη στο νερό που διαχέεται στην επιδερμίδα. 

Ενδυνάμωση της κυτταρικής παροχής του δέρματος, καθώς καταφέρνει να συγκρατεί το νερό για περισσότερο χρόνο.

Τέλος, επαναφέρει την λάμψη της επιδερμίδας. 

Χάρη στη σύσταση της, μπορεί και ανταπεξέρχεται στις ανάγκες του αφυδατωμένου, κανονικού, μικτού κι ευαίσθητου δέρματος. Ακόμη είναι κατάλληλη και για τις ανάγκες του δυσανεκτικού δέρματος. 

Οφέλη: Η La Roche Posay Hydraphase, διαθέτει μέσα σε 50ml την ενυδάτωση που χρειάζεσαι όλο το 24ωρο , κάνοντας έτσι την επιδερμίδα πιο απαλή και άνετη για μεγαλύτερο διάστημα.

La Roche Posay Hydreane Extra Riche 

Για το φινάλε, αφήσαμε την Hydreane Extra Riche, η οποία δεν είναι μία απλή ενυδατική, καθώς η La Roche Posay φροντίζει να δημιουργεί εξατομικευμένα κι εξειδικευμένα προϊόντα. Πρόκειται για ενυδατική κρέμα φροντίδας που προσφέρει αποδεδειγμένα καταπραϋντική, αντιοξειδωτική και μαλακτική δράση. Έτσι, οι ευαισθησίες του δέρματος μειώνονται αποτελεσματικά. 

Η βασική φροντίδα ενυδάτωσης, παρέχεται χάρη στα οφέλη του Ιαματικού νερού της La Roche Posay. Μάλιστα, το Ιαματικό νερό είναι αυτό που την κάνει να συνδυάζει την ενυδάτωση, καταπράυνση, αλλά και επαναφορά της άνεσης στο δέρμα. Το δέρμα ενυδατώνεται τέλεια, ενώ αποκαθίσταται η άνεση και η ελαστικότητα. 

Οφέλη: Μπορεί να εφαρμοστεί πρωί και βράδυ, ενώ αποτελεί ιδανική βάση για το make up σου. 

Extra: Η κρέμα είναι χωρίς parabens και δοκιμασμένη, κάτω από δερματολογικό έλεγχο. Επίσης,εκτός από το ευαίσθητο δέρμα,είναι κατάλληλη και για τις αφυδατωμένες ή ξηρές έως και πολύ ξηρές επιδερμίδες. 

Summary
Article Name
3 ενυδατικές για το ευαίσθητο δέρμα
Description
Η ευαίσθητη επιδερμίδα έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά κι αποτελεί έναν ιδιαίτερο τύπο δέρματος. Πρόκειται για έναν τύπο επιδερμίδας που είναι εκ φύσεως ευάλωτος σε εξωτερικές επιδράσεις, με αποτέλεσμα να εμφανίζει υπερβολικές αντιδράσεις.